Adresstvätt - Beställ uppdatering av register

Beställ adresstvätt av era register

Här beställer ni adresstvätt av register med uppdatering av adresser och telefonnummer. Genom att hela tiden arbeta med uppdaterade register så får man dels bästa resultaten på eventuella utskick, minskad frustration när inte uppgifterna stämmer och inte minst slipper man missnöjet med att försändelser och telefonsamtal går till fel personer.

Vi plockar in och tvättar de flesta typer av register och kan även förädla register med ytterligare intressant information inom till exempel:

  • Fastighetsinformation
  • e-postadresser
  • Mobiltelefonnummer
  • Boendeformer

Har ni ett register som skulle må bra av en adresstvätt så använd formuläret nedan och beskriv era önskemål. Vi återkommer då med information om vad som är möjligt och priser.

Adresstvätt med färdiga adressetiketter?

I samband med att ni beställer en adresstvätt av era register så kan man även överväga att beställa ut färdiga adressetiketter till mottagarna i registret. Då kan ni snabbt och enkelt adressera era kuvert eller foldrar med adresser till mottagarna i era register. Det kan även vara klokt att beställa ut flera uppsättningar av etiketterna om man planerar att göra flera utskick under året.

Andra register som vi erbjuder...

Läs mer om register som kanske kan intressera er på följande sidor:

 
Att göra utskick ska vara enkelt och det blir det när ni beställer med färdiga adressetiketter när ni beställer adresstvätt.

Kontakta oss om adresstvätt

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss om adresstvätt. Det går även bra att skicka er förfrågan om att köpa adresser till följande e-postadress: 
order@adressleverantoren.se

Andra resurser på nätet

På länkarna nedan finns information om andra register som med fördel kan kompletteras med att beställa adresstvätt.

Adresstvätt

Andra leverantörer av adressregister

Besök andra leverantörer av adressregister på följande sidor.

Varför är det viktigt med uppdaterade register?

Det är viktigt att ha kundregister som är uppdaterade med rätt adresser och telefonnummer eftersom det påverkar företagets förmåga att kommunicera effektivt med sina kunder. Här är några av de konsekvenser som kan uppstå om man har register som innehåller felaktiga eller gamla uppgifter:

  • Missade försäljningsmöjligheter: Om företaget inte kan nå sina kunder på grund av felaktiga eller gamla kontaktuppgifter, kan man missa möjligheter att sälja sina produkter eller tjänster till dem. Detta kan leda till förlorade intäkter och minskad tillväxt för företaget.
  • Dålig kundservice: Om en kund kontaktar företaget med en fråga eller ett problem och företaget inte kan hitta rätt kontaktuppgifter för att hjälpa kunden, kan detta leda till en dålig kundservice. Detta kan skada företagets rykte och påverka kundlojaliteten.
  • Ökade kostnader: Om företaget har felaktiga eller gamla kontaktuppgifter i sitt register, kan man skicka ut marknadsföringsmaterial eller fakturor till fel adresser eller telefonnummer. Detta kan leda till ökade kostnader för företaget när man måste skicka ut materialet igen eller när man måste hantera returer.
  • Problem med efterlevnad: Om företaget inte har uppdaterade kontaktuppgifter för sina kunder, kan det bli svårt att uppfylla efterlevnadskraven, såsom att skicka ut viktiga meddelanden eller att uppdatera kunderna om förändringar i företagets villkor och avtal.

Sammanfattningsvis kan det vara kostsamt för företaget att ha felaktiga eller gamla kontaktuppgifter i sitt register. Det är därför viktigt att regelbundet göra en adresstvätt av kundregistret med rätt kontaktuppgifter för att säkerställa att företaget kan kommunicera effektivt med sina kunder och upprätthålla en god kundrelation.