Tvätta adressregister

Vi tvättar adressregister och lägger till nya kunder och uppdaterade uppgifter

Att tvätta adresserna man har i sitt kundregister kan vara både lönsamt och kostnadsbesparande, speciellt om man samtidigt ser till att fylla på kundregistret med ”tvillingar” till redan befintliga kunder så kan det bli riktigt lönsamt.

Genom att tvätta adressregistret kan du uppdatera adresserna och se till att din marknadsföring når rätt person. Detta kan öka chansen för att kunderna faktiskt tar emot dina erbjudanden och att du får bättre resultat av dina marknadsföringskampanjer.

Utöver att uppdatera adresserna kan du också rensa bort inaktuella eller felaktiga uppgifter. Detta kan hjälpa dig att skapa en mer renodlad och fokuserad lista av kunder som faktiskt är intresserade av din verksamhet. Det kan också hjälpa dig att undvika att skicka marknadsföringsmaterial till personer som inte längre är intresserade av dina produkter eller tjänster.

I det stora hela kan en ordentligt tvättad adresslista hjälpa dig att öka effektiviteten i din marknadsföring, minska risken för missade försäljningsmöjligheter och skapa en mer renodlad lista av intresserade kunder. Detta kan hjälpa dig att öka din försäljning, förbättra dina resultat och bygga starkare relationer med dina kunder.

Kontakta oss i formuläret nedan så kontaktar vi er om att städa upp i era adressregister och kanske även fylla på med nya möjliga kontakter.

Tvätta adressregister med färdiga adressetiketter

I de fall man ska tvätta sina adressregister så rekommenderar vi att man även beställer med printade adressetiketter som är färdiga att klistra på era utskick. Då kan ni snabbt och enkelt adressera era kuvert eller foldrar med alla uppdaterade adresser efter tvätten och enkelt göra ett utskick till den fräscha målgruppen. Det kan även vara klokt att beställa ut flera uppsättningar av etiketterna om man planerar att göra flera utskick under året.

Andra register som vi erbjuder...

Läs mer om register som kanske kan intressera er på följande sidor:

 
Att göra utskick ska vara enkelt och det blir det när ni beställer med färdiga adressetiketter när ni beställer en tvätt av era adressregister.

Kontakta oss om att tvätta adressregister och fylla på med nytt

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss om att tvätta adressregister. Det går även bra att skicka er förfrågan om att köpa adresser till följande e-postadress: 
order@adressleverantoren.se

Andra resurser på nätet

På länkarna nedan finns information om andra register som med fördel kan kompletteras med att beställa en tvätt av adressregister.

Tvätta adressregister

Andra leverantörer av adressregister

Besök andra leverantörer av adressregister på följande sidor.